Novo naselje 10, Beograd   welcome@sigmam.rs +381 11 800 14 16  +381 65 26 24 488

 

Mašine koje menjaju život ... Visoka tehnologija iz Turske za svet

Kao grupacija preduzeća, AKYAPAK, koja izvozi rešenja i mašine za savijanje, bušenje,  sečenje i zavarivanje metala u 96 zemalja na 5 kontinenata, i koja je jedna od kompanija s najdužim postojanjem u Bursi, proslavila je svoju 54-godišnjicu. AKYAPAK dodaje nova postignuća svojoj priči o uspehu sve vreme tokom pola veka i uspešno prenosi svoj visoki kvalitet svetom simbolizujući tako tursku moć.

Grupacija AKYAPAK je izvor ponosa za Bursu i Tursku sa 32.000 m2 zatvorenog prostora sa modernom tehnologijom. Kompanija AKYAPAK, osnovana 1962. godine, nastavlja da oblikuje tehnologiju sa 400 članova redovno obučavanog i iskusnog osoblja.  

Akyapak Headquarters.jpg

AKYAPAK mašine korisnicima pružaju visok kvalitet izrade i primene rešenja u mnogim oblastima koje dominiraju globalnom ekonomijom, kao što su automobilska, pomorska i vazduhoplovna tehnologija, izgradnja, grejanje, hlađenje, energija, petro-hemija i odbrambena industrija. Danas, AKYAPAK mašine se koriste u fabrikama svetskih giganata kao što su Micubiši, Mercedes, Harli Dejvidson, Rols Rojs i TAI, Roketsan u turskoj vazduhoplovnoj i odbrambenoj industriji. AKYAPAK Machines je ostavila svoj potpis u proizvodnji i izgradnji poznatih objekata kao što su Aerodrom „Ataturk“ u Istanbulu, Olimpijski stadion „Ataturk“, trkalište Formule 1 u Istanbulu, Stadion Metropoliten u Bursi (Arena Krokodil), Kristalna dvorana u Bakuu i brojnih drugih građevina koje su sada sastavni deo našeg života.

AKYAPAK  daje svetskom tržištu mašine za  savijanje ploča, cevi i profila pod zaštićenim imenom AKBEND i koristi brend AKDRILL za svoje linije za bušenje s kojim je jedan od lidera kako u Turskoj, tako i u svetu. Ovi brendovi dodaju novu dimenziju snažnoj predstavi o AKYAPAK-u širom sveta.

CNC i softverski programi i tehnološka infrastruktura proizvedenih mašina se sve vreme unapređuju. Zato oprema AKYAPAK postaje sve funkcionalnija sve vreme. To daje AKYAPAK-u prednost. Glavni razlozi koji AKYAPAK čine poželjnim izborom u Turskoj i inostranstvu su precizni procesi kontrole kvaliteta, inspekcija svakog elementa sa dužnom pažnjom i korišćenje materijala širom sveta poznatih brendova.

AKYAPAK-ova orijentacija na kupca predstavlja do tančina razrađen pristup tokom celog procesa od prihvatanja porudžbine da predstavljanja našeg proizvoda. Mi takođe pružamo isti kvalitet naše usluge posle prodaje, garantujući kupcima da nikada neće biti prepušteni sebi.

AKYAPAK_HQ.JPG

Sigma M

Sigma M

Adresa: ul. Novo naselje 10, Beograd

Tel: +381 11 800 14 16

Fax: +381 11 800 12 75

Mob: +381 65 26 24 488

Ponedeljak - Petak

09:00 - 16:00

Facebook